Date-Contact

Review of: Date-Contact

Reviewed by:
Rating:
4
On 07/03/2013
Last modified:07/03/2013

Summary:

Een duidelijke dating site die doet wat hij beloofd. Of je nu op zoek bent naar een affaire of nieuwe liefde, deze site kan jou voorzien van de ideale partner. Met een contact garantie zul je snel de gewenste resultaten behalen. Aanmelden is gratis dus kijk gerust even rond!

date contactDate-Contact is een nieuwe speler op de Nederlandse dating markt. Hetgene wat vrijwel direct op valt voor iedereen die ook gebruik maakt van Facebook: Deze site heeft veel weg van Facebook qua layout. Op zicht geen slechte keuze aangezien Date-Contact op deze manier direct bekend aanvoelt en je er snel mee overweg zult kunnen. Bij Date-Contact hoef je niet perse single te zijn om je aan te melden. Of je nu op zoek bent naar nieuwe liefde of een affaire voor erbij, je kunt altijd terecht bij deze dating site.  Overigens geven ze zelf aan hierdoor een garantie af te kunnen geven dat jij een date zult gaan vinden bij Date-Contact.

Een ander prettig gegeven aan Date-Contact is dat ze aangeven ieder profiel daadwerkelijk handmatig te controleren. Op deze manier worden de meeste fakers & oplichters al bij de deur gestopt. Alsof je naar een exclusieve club uitgaat en de bouncer houdt het verkeerde publiek netjes buiten. Een fijn gevoel en dat merk je meteen als je verder gaat rondkijken op de site. Geen overvloed aan veel te mooie dames of heren maar gewoon het normale publiek wat je gewend bent van je dagelijks leven. Deze manier van werken geeft de site al direct een vertrouwd gevoel en de Facebook achtige layout versterkt dit gevoel alleen maar.

Aanmelden is gemakkelijk, gratis en voor dat je er erg in hebt staat je profiel al online en kun je op zoek gaan naar je nieuwe potentiële partner. Rondkijken op de site is natuurlijk gratis en je kunt al snel zien dat er aardig wat leuke contacten op je staan te wachten. Door de huidige groei van Date-Contact kun je zelfs iedere dag een mailtje verwachten met nieuwe partnervoorstellen. Om contact te krijgen met een dame (of heer) zul je toch voor een betaald abonnement moeten gaan welke over het gemiddelde genomen niet erg duur zijn. Betaling van je berichtjes naar anderen gaat via Credits.

Een duidelijke dating site die doet wat hij beloofd. Of je nu op zoek bent naar een affaire of nieuwe liefde, deze site kan jou voorzien van de ideale partner. Met een contact garantie zul je snel de gewenste resultaten behalen. Aanmelden is gratis dus kijk gerust even rond!
Tagged with: , , , , ,
Posted in Dating Algemeen
2 comments on “Date-Contact
  1. lekkeremeid92 says:

    lijkt ech op facebook! leuke nl dates gevonden hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>