DatingEasy

Review of: DatingEasy

Reviewed by:
Rating:
4
On 04/04/2013
Last modified:04/04/2013

Summary:

Een prima dating site van het Safe Dating Netwerk, bekend van vele andere goede dating sites. Veel leuke leden dagelijks online en je zult er snel een leuke date gaan vinden. Probeer de site gratis uit!

datingeasyDatingEasy is een onderdeel van het Safe Dating Netwerk, ook bekend van bijvoorbeeld de zeer populaire dating site StedenDating. Met deze informatie in het achterhoofd hebben wij ons aangemeld en de site uitgebreid getest. Het systeem is grotendeels hetzelfde met een zeer belangrijk verschil. Op het moment dat jij jezelf aanmeld zul je direct bovenaan de zoekresultaten komen voor alle andere leden en over het algemeen al diverse contacten op doen op de eerste dag. Een prettige ervaring als je echt serieus op zoek bent naar een nieuwe relatie, al hoe wel het voor diegenen die liever eerst even rond kijkt een beetje raar zijn.

Ondanks dit zul je al snel een betaald account willen nemen omdat er gewoon erg veel leuke singles te vinden zijn op DatingEasy. Dit komt ook omdat DatingEasy open staat voor alle soorten mensen in het dagelijkse leven en bijvoorbeeld niet specifiek bedoeld is voor hoger opgeleiden, zoals bijvoorbeeld Match4Me dat wel is. Het leidt dus tot een boel leden die allemaal uiteindelijk dezelfde interesse erop na houden: Een nieuwe relatie vinden. Als je nog nooit van een dating site gebruikt hebt gemaakt en je zoekt snel resultaat dan is en blijft DatingEasy een van de aanraders in dit segment.

Uiteindelijk is DatingEasy een snel- en goedwerkende dating site die naar onze mening doet wat het beloofd: Dating hier is gewoon ‘easy’. Je zult snel leuke contacten aan vinden en ook al snel leuke chats beginnen met de diversiteit aan dames en heren die op de site te vinden zijn. De technische functies van deze site zijn meer dan in orde, maar dat wisten we al van de sites van het Safe Dating Netwerk. Er wordt gewoon een kwalitatief hoogstaand product geleverd en voor de prijs hoef je het niet te laten. Ben je serieus op zoek naar een nieuwe meid of een nieuwe vent dan zit je hier helemaal goed. Inschrijven is natuurlijk helemaal gratis!

Een prima dating site van het Safe Dating Netwerk, bekend van vele andere goede dating sites. Veel leuke leden dagelijks online en je zult er snel een leuke date gaan vinden. Probeer de site gratis uit!
Tagged with: , , , , ,
Posted in Dating Algemeen
One comment on “DatingEasy
  1. Ameliee says:

    Dating Easy is inderdaad zoals de naam zegt erg makkelijk te gebruiken. Aanrader als je snel nog een date zoekt voor bijvoorbeeld het aankomende weekend, ik heb er al een paar leuke mannen mogen ontmoeten ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Details DatingEasy
Gratis inschrijven: Ja
Betaalde optie: Ja - VIP Toegang
Extra mogelijkheden: Chatten - Uitgebreid zoeken - Berichten lezen - Laatste bezoekers bekijken - Zoeken op Trefwoord
Kosten per dag: 10 Credits

Credits:
140 Credits voor €15,99
300 Credits voor €27,99
900 Credits voor €59,99
1800 Credits voor €99,99