Pepper Dating

Review of: Pepper

Reviewed by:
Rating:
5
On 02/01/2013
Last modified:02/01/2013

Summary:

Een nieuwe en uniek concept in Nederland welke aardig populair is onder de singles. Pepper voelt aan als een serieuze en prettig plek om op zoek te gaan naar een nieuwe relatie en bied dus voor iedere single veel mogelijkheden. Inschrijven is gratis dus je kunt het systeem altijd zelf testen.

pepper datingPepper.nl is een van de nieuwere concepten binnen de Nederlandse dating markt. Twee jaar geleden begonnen met een virale campagne waarbij het publiek werd gevraagd wat hun zochten in een dating site en daarna flink gepromoot op de Nederlandse Radio en Televisie. Binnen de kortste keren wist Pepper zich hiermee een grote populariteit toe te schrijven onder het grote publiek. Daarnaast wordt de unieke werking van het Pepper concept ook geprijst door vele singles als een van de betere.

Wat meteen opvalt is de snelheid waarmee je je kunt inschrijven. Bij andere sites ben je vaak ellelange lijsten in aan het voeren om uiteindelijk je profiel af te hebben en rond te kunnen gaan kijken wat er zoal rondloopt aan singles. Bij Pepper voer je simpelweg je e-mail adres, postcode en je voornaam in en je kunt direct aan de slag. Een paar foto’s van jezelf en je interesse toevoegen en daarnaast wat kleine gegevens zoals hoe je nu eigenlijk uitziet invullen en je kunt beginnen met het bekijken van andere profielen. De populariteit zorgt ervoor dat je eigenlijk altijd wel een leuke match in de buurt zult kunnen vinden en dat werkt erg prettig!

Inschrijven is (zoals meestal het geval is) volledig gratis en je kunt hiermee direct een uitgebreid profiel online zetten en bekeken worden door andere singles in de buurt. Daarnaast kun je ook direct bladeren door alle potentiële matches die je hebt, en daar komen bijna dagelijks nieuwe profielen bij. Wil je contact met iemand zul je toch moeten gaan voor een volledig lidmaatschap, en de prijs hiervoor valt reuze mee. Al vanaf 9,95 per maand kun je volledig gebruik maken van de chat en berichten functie die Pepper bied en dus ook serieus op zoek gaan naar je nieuwe partner.

Een nieuwe en uniek concept in Nederland welke aardig populair is onder de singles. Pepper voelt aan als een serieuze en prettig plek om op zoek te gaan naar een nieuwe relatie en bied dus voor iedere single veel mogelijkheden. Inschrijven is gratis dus je kunt het systeem altijd zelf testen.
Tagged with: , , , , , ,
Posted in Dating Algemeen
2 comments on “Pepper Dating
  1. Lonneke says:

    Ik heb als vrouw al veel verschillende datin sites getest en ik vindt pepper toch eigenlijk wel een van de betere die er zijn. het is erg prettig om meteen een beeld van de andere persoon te krijgen door de unieke manier van hoe de profielen gemaakt worden met dat prikbord aan dingen die diegene leuk vindt. ik zie meteen of iemand van dezelfde muziek als mij houdt en hoe d epersoon waarschijnlijk is in het echte leven. Na enkele leuke dates een leuke vent gevonden waar ik nu mee samen ben! Bedankt voor het aanraden van deze site dateblog!

  2. Petra says:

    Super, kan er nu een vette reis naar de Costa Rica mee winnen, meteen aangemeld en een full member ship afgesloten. Verder ook vele leuke profielen te vinden op deze site. Ik ben verslaafd aan de mobiele app van Pepper :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Details Pepper
Gratis inschrijven: Ja
Betaalde optie: Ja
Extra mogelijkheden: Chatten & Berichten versturen / ontvangen

Kosten:
1 Maand voor €25,00
3 Maanden voor €45,00
6 Maanden voor €59,70