StedenDating

Review of: StedenDating

Reviewed by:
Rating:
4
On 15/10/2012
Last modified:27/12/2012

Summary:

StedenDating is een prima dating site die meekan met de grote jongens. De gratis opties bieden snelle mogelijkheden om contact te zoeken en het daten in de regio concept werkt erg lekker. Geen lange ritten om uw droommatch te ontmoeten! Date-Blog raadt StedenDating absoluut aan, al is het maar om te kijken wie er in de buurt beschikbaar is.

steden dating

StedenDating.nl is al een tijdje een populaire dating dienst in Nederland. StedenDating biedt, zoals de naam al zegt, een service die het mogelijk maakt om te daten in de eigen buurt. Je nieuwe liefde aan de andere kant van het land vinden is namelijk niet altijd ideaal, en er zijn vaak genoeg  leuke singles te vinden in de eigen regio. Daarom dat deze dating site werkt met dating in de regio en dit concept wint enorm aan populariteit met bijna 500 inschrijvingen per dag.

Inschrijven bij StedenDating.nl is heel simpel gehouden: Door een simpele koppeling met het mega populaire sociale netwerk Facebook kunt u binnen enkele klikken ingeschreven zijn en hoeft u de meeste informatie al niet meer in te vullen. U hoeft overigens niet bang te zijn dat al uw vrienden op Facebook opeens weten dat u op zoek bent naar een nieuwe vlam daar de Facebook koppeling puur gebruikt wordt om uw persoonlijke gegevens op te halen, er zal verder niets gepost worden op uw Facebook pagina. Dat deze koppeling handig is spreekt dan natuurlijk voor zich, aangezien het snel gaat en u zich daarnaast volledig anoniem kunt inschrijven. Inschrijven is overigens gewoon gratis.

Safe Dating Networks, het moederbedrijf achter StedenDating, zegt in hun bestaan al meer dan 1 miljoen leden te hebben gehad, en dat is te merken. Zoals eerder gezegd heeft StedenDating meer dan 500 inschrijvingen per dag en dat maakt het vinden van een leuke nieuwe partner kinderspel. Een match is snel gevonden, en gezien alle contact in het begin zal verlopen via de dating site kunt u dus volledig anoniem te werk gaan. Later kunt u dan beslissen om in het echt af te spreken.

De betaalde optie van deze site is aan te raden. StedenDating werkt met een systeem van Credits, en dat houdt in dat als u een paar dagen niet op de site komt u ook geen credits hoeft te gebruiken. Per dag betaalt u 10 credits om volledige toegang te krijgen tot alle functies van de site. Met het gratis account kunt u in principe al goed werken met deze datingsite. U heeft direct toegang tot alle profielen (inclusief foto’s) en kunt standaard berichten sturen naar eventuele interessante matches. De betaalde optie maakt het onder andere ook mogelijk om direct te chatten met uw match en biedt dus goede mogelijkheden voor de serieuze dater.

StedenDating is een prima dating site die meekan met de grote jongens. De gratis opties bieden snelle mogelijkheden om contact te zoeken en het daten in de regio concept werkt erg lekker. Geen lange ritten om uw droommatch te ontmoeten! Date-Blog raadt StedenDating absoluut aan, al is het maar om te kijken wie er in de buurt beschikbaar is.
Tagged with: , ,
Posted in Dating Algemeen
One comment on “StedenDating
  1. Sita says:

    Ik heb me begin November zelf eens aangemeld bij StedenDating via deze site en ik moet toegeven dat het een erg goede site was. Veel leuke dates gehad tot nog toe en ik kan de site alleen maar aanraden bij iedereen die op zoek is naar een leuke relatie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Details StedenDating
Gratis inschrijven: Ja
Betaalde optie: Ja - VIP Toegang
Extra mogelijkheden: Chatten - Uitgebreid zoeken - Berichten lezen - Laatste bezoekers bekijken - Zoeken op Trefwoord
Kosten per dag: 10 Credits

Credits:
140 Credits voor €15,99
300 Credits voor €27,99
900 Credits voor €59,99
1800 Credits voor €99,99