Badoo Dating

Review of: Badoo Dating

Reviewed by:
Rating:
5
On 10/01/2013
Last modified:20/09/2013

Summary:

Badoo is heel divers en is eigenlijk wel voor iedereen geschikt. Of je nu nieuwe vrienden zoekt of op zoek bent naar een nieuwe partner, wij kunnen Badoo alleen maar aanraden. Probeer het systeem eens uit, inschrijven is gratis!

Badoo DatingBadoo is niet een alle daagse dating site zoals we ze wel kennen. Over de afgelopen jaren is Badoo uitgegroeid tot een eigenzinnige social network site zoals bijvoorbeeld Facebook, maar wel een waarbij de focus vooral ligt op het leren kennen van nieuwe mensen. Of dit nu voor dating, vriendschappen of misschien zelfs seks is mag je volledig zelf bepalen. Dit zorgt ervoor dat er een grote mix aan mensen gebruik maakt van deze site en je eigenlijk altijd wel gelijk gestemden zult vinden. In Nederland is de site erg populair onder de jongere generatie, de tieners en de twintigers.

Behalve in het Nederlands bied de site ook locale opties aan in het Engels, Duits, Spaans, Frans, Deens, Italiaans, Portugees en zelfs het Russisch. Je profiel aanmaken gaat (dankzij de koppeling die je met Facebook kunt maken) super snel en je kunt al snel aan de gang. Simpelweg nog een paar foto’s toevoegen en je voorkeuren aanpassen en je krijgt al snel een overzicht te zien aan mensen die bij jou in de buurt zitten. In principe kun je met Badoo al binnen vijf minuten aan de gang, en dat werkt erg prettig. Het is een van de betere gratis datingsites.

De site werkt dus met locatie, op je telefoon (met de iPhone of Android app) en op je eigen PC kun je je eigen locatie aangeven en al snel leuke leden in de buurt vinden die op zoek zijn naar een gezellige chat of misschien zelfs dat beetje meer. Alle functies van de site zijn volledig gratis alhoewel er wel een paar betaalde opties zijn te vinden om bepaalde limieten weg te halen. Zo kun je je zelf omhoog plaatsen zodat je eerder zichtbaar wordt bij potentiële partners, kun je jezelf meer voorrang rondes geven bij het stemmen (een soort van hot or not constructie waarbij je direct kunt aangeven of je een betreffende persoon zou willen ontmoeten) en zijn er verder nog een paar leuke opties te vinden.

Onder de gratis sites is Badoo absoluut een aanrader, de site werkt snel, is overzichtelijk en heeft met meer dan 160 miljoen leden over de hele wereld voor iedereen wel wat leuks beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar nieuwe vrienden, die perfecte liefdes match zoekt of misschien gewoon een stoute avond wil hebben door een seks date te regelen, het kan allemaal met Badoo!

Badoo is heel divers en is eigenlijk wel voor iedereen geschikt. Of je nu nieuwe vrienden zoekt of op zoek bent naar een nieuwe partner, wij kunnen Badoo alleen maar aanraden. Probeer het systeem eens uit, inschrijven is gratis!
Tagged with: , , , , , ,
Posted in Gratis Dating
2 comments on “Badoo Dating
  1. IreneB says:

    Prima site, ben hier graag lid, geen overdreven mannen, maar wel lekkere geile dates.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Details Badoo
Gratis inschrijven: Ja
Betaalde optie: Ja
Extra mogelijkheden: Omhoog plaatsen profiel, meer gezien op de site, hoger in hot or not spel en nog veel meer.

Kosten:
Alle extra opties kosten rond de 100 credits.

100 credits - € 2,-
550 credits - € 9,99
1250 credits - € 19,99
2750 credits - € 39,99