RijpSexContact

Review of: RijpSexContact

Reviewed by:
Rating:
3
On 16/01/2015
Last modified:16/01/2015

Summary:

Absoluut niet de beste dating site van deze wereld, maar wel een zeer goede als je specifiek op zoek bent naar de oudere dames op het net. Of je nu een rijpe vrouw zoekt of een oudere oma: hier moet je zijn!

RijpSexContact is, zoals de naam al aangeeft, een site die zich richt op de rijpere dames van deze wereld. Rijpe dames, oude oma’s, en kinky dames zijn op deze site te vinden en zijn op zoek naar nieuwe spanning in de slaapkamer. De website zelf is erg simpel ingericht met erg weinig tekst. Profielfoto’s van de dames en heren die lid zijn van deze website staan duidelijk in de schijnwerpers. Direct kun je dus zien of er interessante matches voor jou tussen zitten.

Een nadeel is hierbij wel dat er vrij weinig gegevens worden weergegeven in de eerste instantie. Je zult even moeten doorklikken om verdere informatie over diegene te kunnen vinden. Gelukkig verbeterd dit zich flink op het moment dat je je daadwerkelijk aanmeld bij RijpSexContact. Dan kun je namelijk wel gewoon zoeken op regio. Nu is het wel zo dat bij dit type dating je vaker iets langer zult moeten zoeken naar een juiste match, en dus kan het ook goed zijn dat je date een stukje verderop woont. Beperk jezelf dus niet door alleen maar dames en/of heren in de buurt aan te spreken.

Eenmaal rondgesnuffeld hebben we diverse rijpere dames aangesproken. Wat meteen op valt is dat deze dames een stuk minder er om heen draaien dan bij de jongere dames van deze wereld. Het lijkt wel alsof deze dames gewoon iets liever willen afspreken dan anderen. Een leuke bijkomstigheid want dat scheelt uiteindelijk flink geld aan berichtjes.

Wat ook op valt is dat vrij veel dames op zoek zijn naar jongere heren. Ons testprofiel van 25 jaar kreeg een stuk meer reacties dan het profiel van 50 jaar. Deze oude dames vinden het blijkbaar leuk om het spreekwoord ‘op een oude fiets moet je het leren’ daadwerkelijk waarheid te maken. Als je interesse hebt in een oudere dame of een rijpe oma dan raden we je zeer zeker aan hier eens rond te kijken. Registratie is zoals bij de meeste sites van dit kaliber gewoon gratis dus kijk gerust eens rond!

Absoluut niet de beste dating site van deze wereld, maar wel een zeer goede als je specifiek op zoek bent naar de oudere dames op het net. Of je nu een rijpe vrouw zoekt of een oudere oma: hier moet je zijn!
Tagged with: , , , , , , , , ,
Posted in Sex Dating

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Details RijpSexContact
Gratis inschrijven: Ja
Betaalde optie: Ja
Extra mogelijkheden: Berichten sturen, knipogen sturen (Rest is gratis).

Kosten:
5 credits - € 3.89
10 credits - € 9.99
25 credits - € 22.49
50 credits - € 39.99
100 credits - € 74.99
300 credits - € 199.99