Sexbook

Review of: Sexbook

Reviewed by:
Rating:
4
On 27/08/2013
Last modified:05/09/2013

Summary:

Een prima site die ons al snel resultaat opleverde. Proberen is helemaal gratis en met de 45 credits die je krijgt kun je meteen een paar leuke contacten maken. Een aanrader.

sexbook reviewIedereen kent natuurlijk Facebook, de grootste social media site ter wereld. Sexbook is een variant hierop maar dan bedoeld puur en alleen voor seks dating! Over de afgelopen jaren is Sexbook uitgegroeid tot een van de grotere spelers op de Nederlandse en Belgische seks dating markt en bied een robuust platform voor een ieder die op zoek is naar vermaak in bed. Mocht je deze site nog niet geprobeerd hebben, en interesse in seks dating hebt, dan is deze site waarschijnlijk precies wat je zoekt.

Met meer dan 100.000 leden verdeeld over Nederland en België zul je altijd wel een juiste match vinden voor jou. Sexbook catert naar vrouwen, mannen, homoseksuelen, biseksuelen en alle andere vormen. De enige verplichting die er is als je je aanmeldt bij deze site is dat je zin hebt in een seks date met een ander. Door het enorme ledenbestand zul je altijd wel een match vinden, of je nu op zoek bent naar een jonge dunne meid of een flinkere rijpe dame, jij zult vinden wat jij sexy vindt. Een vlugge test van onszelf resulteerde in meer dan tien matches die erg interessant bleken te zijn.

Na het aankopen van wat credits hebben we contact gezocht met een paar van de matches. Het eerste wat opvalt overigens is dat de credits stukken goedkoper zijn dan bij andere sites, dit komt voornamelijk omdat we alleen maar hoeven te betalen voor het verzenden van berichten. Het lezen van elk berichtje wat je ontvangt is namelijk gratis en dus kun je bij het vermoeden dat je met een faker praat ook meteen stoppen met diegene berichtjes sturen. Van onze 10 matches leek het erop dat er 2 fake waren en we hebben dan verder ook geen contact meer gehad met die dames. Uiteindelijk hebben we een afspraakje gehad met een van de overige acht dames.

Een prima resultaat vinden wij zelfs, binnen een week na aanmelden hadden we dat eerste afspraakje al en dat beviel ons prima. Op dit vlak krijgt Sexbook van ons 5 sterren en dankzij het verder prima werkende systeem komt het totaal uit op 4 sterren. Als je je nu aanmeldt krijg je zelfs 45 credits gratis waardoor je meteen berichtjes kunt gaan sturen met de matches die jij interessant vindt!

Een prima site die ons al snel resultaat opleverde. Proberen is helemaal gratis en met de 45 credits die je krijgt kun je meteen een paar leuke contacten maken. Een aanrader.
Tagged with: , , , , ,
Posted in Sex Dating

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Details Sexbook
Gratis inschrijven: Ja
Betaalde optie: Ja
Extra mogelijkheden: Chatten -Berichten sturen - Profielbezoekers bekijken

Kosten:
10 berichten - € 10,-
22 berichten - € 20,-
45 berichten - € 40,-
115 berichten - € 100,-
Sexbook.nl