Koop-Condooms.nl

koopcondoomsAls je dan uiteindelijk je eerste stoute date hebt gevonden via het net ga je natuurlijk een afspraakje maken. In je hoofd neem je de hele date al door en plan je voor de avond. Misschien ga je eerst samen wat eten of je pakt een filmpje bij de lokale bioscoop en uiteindelijk ga je samen naar huis en dan komt van het een het ander. Voordat je het weet lig je zoenend op bed en heb je, want veiligheid voorop, een condoom nodig die je helemaal vergeten bent te kopen… Herkenbaar?

Misschien wist je wel dat er condooms nodig waren maar had je geen tijd of misschien geen zin in een ongemakkelijke situatie bij de kassa van je lokale drogisterij. Daarom is er nu een nieuwe oplossing voor precies deze momenten…

Bij Koop-Condooms.nl, een online shop voor al je condoom benodigdheden, kun je makkelijk aan de rubbertjes komen. Behalve het bekende Durex kun je bijvoorbeeld ook condooms krijgen van de merken ‘Wingman’ en ‘Safe’. Het mooiste van dit alles? Als je vandaag voor 16:00 uur besteld heb jij je condooms de volgende dag al op de deurmat liggen. Ze worden dan namelijk diezelfde dag nog verzonden. Overigens past het pakje waar de condooms inzitten mooi door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te wachten op een pakketje.
Zelf heb ik de Wingman condooms eens geprobeert. Terwijl ik normaal echt van de Durex condooms ben (bekendste merk, dus het veiligst in mijn hoofd) las ik over de Wingman. Dit merk heeft het dunst mogelijke condoom gemaakt én deze condooms zijn echt makkelijk om met één hand om te doen. Scheelt weer als je met je date in bed ligt en als ze op aan het letten is zal ze zeker afvragen hoe jij zo snel je condoom om hebt gekregen (en dus heeft ze meteen meer vertrouwen in jouw kwaliteiten in bed!). Probeer ze eens uit, geen Durex meer voor mij, ik ga mooi voor de Wingman condooms!
Tagged with: , , , ,
Posted in Sex Producten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>