50Plus Match

Review of: 50Plus Match

Reviewed by:
Rating:
5
On 25/05/2013
Last modified:25/05/2013

Summary:

De beste senioren dating site van heel Nederland. 5000 nieuwe leden per maand, 1 miljoen berichten per jaar. Als je als 50+er op zoek bent naar een nieuwe liefde is 50PlusMatch 'the place to be'. Meld je vandaag nog gratis aan!

senioren datingAls oudere man of vrouw zal het vinden van een nieuwe levenspartner in het normale leven misschien niet meer zo makkelijk zijn als dat vroeger ooit was. Velen van deze leeftijd zijn al lang gesetteld  getrouwd of hebben misschien helemaal geen interesse meer in een nieuwe/andere partner. Gelukkig bieden de moderne tijden een oplossing middels het internet, namelijk daten via het internet. Een van de sites die zich specifiek op 50-plussers richt is 50 Plus Match, een concept van MatchMedia, bekend van nog vele andere populaire dating-sites in heel Europa.
Wij hebben de site eens goed bekeken.

Met bijna 5000 nieuwe leden per maand en in het afgelopen jaar bijna 1 miljoen berichten tussen deze leden is 50 Plus Match een populaire bestemming voor de actieve 50-plusser. En dat is natuurlijk niet voor niets, met een van de hoogste ratings van Tros Radar, een ThuisWinkel certificaat en vele (leuk om eens te lezen) succesverhalen zet 50Plus Match zich apart van alle andere dating sites in dit segment. Vertrouwen is een belangrijk iets bij een dating-site en de mensen achter deze site doen er alles aan om te zorgen dat hun site gewoon goed werkt.

Zo worden bijvoorbeeld alle profielen handmatig gecontroleerd, wat met 5000 leden per maand een aardig werkje is. Dit alles leid wel tot een van de actievere senioren dating sites die er zijn en in onze test hadden we al snel een paar leuke gesprekken met dames uit het hele land. Of je nu in Heerlen, Zuid Limburg woont of dat je nu midden in Amsterdam woont, je zult altijd wel iemand in de buurt gaan vinden.

Een van de leukere features is de uitgebreide mobiele website die 50 Plus Match aanbied. Snel en makkelijk, overal waar je bent, daten met anderen.  Met bijna een 50/50 verdeling van mannen en vrouwen zal er dus ook altijd wel een interessante dame of heer te vinden zijn op deze website. De website bied uitgebreide functies om in contact te komen met anderen, van berichtjes tot chatten met je match, het is allemaal mogelijk. Ben jij een 50+er en op zoek naar nieuwe liefde? Meld je gratis aan bij 50Plus Match!

De beste senioren dating site van heel Nederland. 5000 nieuwe leden per maand, 1 miljoen berichten per jaar. Als je als 50+er op zoek bent naar een nieuwe liefde is 50PlusMatch 'the place to be'. Meld je vandaag nog gratis aan!
Tagged with: , , , ,
Posted in Specifieke Dating

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Details 50Plus Match
Gratis inschrijven: Ja
Betaalde optie: Ja
Extra mogelijkheden: Chatten - Uitgebreid zoeken - Berichten lezen - Profielbezoekers bekijken - Interesse berichten versturen

Kosten:
1 maand: €17,95
3 maanden: €39,95
6 maanden: €59,95
1 jaar: €89,95