SecondLove

Review of: SecondLove

Reviewed by:
Rating:
5
On 11/04/2013
Last modified:06/05/2013

Summary:

Een site die zich specifiek richt op dames en heren die het avontuur buiten de huidige relatie zoeken. Gebouwd met kwaliteit en privacy in gedachte en dit wordt ook waargemaakt. Als jij serieus op zoek bent naar een affaire dan is SecondLove the place to be.

secondloveIedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je huidige relatie komt in een sleur en je hebt zin in iets nieuws, iets spannends en vooral iets anders dan die sleur! SecondLove is een dating-site die zich specifiek richt op mensen die op zoek zijn om de relatiesleur te ontsnappen. Mensen die zeker niet hun huidige relatie willen opgeven, maar wel graag eens willen snoepen bij een ander. Van een onschuldige flirt tot een daadwerkelijke date: het is allemaal mogelijk bij SecondLove. Wij prijzen deze site voornamelijk om de kwaliteit en de privacy die geboden wordt.

Als je namelijk op zoek bent naar een nieuw ‘snoepje’ zul je meestal niet willen dat de ander hier wat van te weten komen. Privacy is dus een belangrijk iets en daarom zorgt Secondlove voor een discrete dienst waar je jezelf simpel kunt aanmelden. Door het beantwoorden van enkele vragen, het toevoegen van wat leuke foto’s en het kiezen van een schuilnaam ben je beschermd, al je persoonlijke gegevens zullen namelijk nooit door een ander ingezien kunnen worden. Daarnaast gebruikt SecondLove voor de bescherming van deze gegevens de regels zoals opgesteld door het College Bescherming Persoonsgegevens en dus zul je altijd veilig zijn.

Met de privacy zit het dus prima in orde bij SecondLove, maar wat is nu de kwaliteit van de site? Na het aanmaken van je profiel zul je al snel andere matches kunnen vinden in de categorie die je zoekt (vrouwen zoekt man, man zoekt vrouw of eventueel biseksuele voorkeuren). Het grote voordeel van SecondLove is dat er geen gebruik gemaakt wordt van fake profielen om mensen naar de site te trekken en je zult dus vrijwel altijd met een echt persoon te maken hebben die zelf ook op zoek is naar iets leuks buiten hun huidige relatie.

Deze gelijkgestemdheid werkt dus erg prettig en je zult hierdoor ook snel een match vinden om eventueel wat stouts te doen of elkaar simpelweg te leren kennen op een andere manier dan via de chat van een dating-site. Het gratis profiel waarbij de profielen van andere zichtbaar zijn bied niet de mogelijkheid om foto’s te zien of om contact op te nemen met de leden. Hiervoor is een betaald account wel vereist, als je die eenmaal hebt kun je elkaar naar hartelust bekijken en mailen en direct chatten met elkaar. Vreemdgaan anno 2013 gaat met SecondLove ;)

Een site die zich specifiek richt op dames en heren die het avontuur buiten de huidige relatie zoeken. Gebouwd met kwaliteit en privacy in gedachte en dit wordt ook waargemaakt. Als jij serieus op zoek bent naar een affaire dan is SecondLove the place to be.
Tagged with: , , , , ,
Posted in Specifieke Dating
One comment on “SecondLove
  1. Peet says:

    SecondLove, toch eens gaan bekijken na het zien van al die advertenties op televisie. Al snel had ik gesprekken met verschillende geile dames die wel in waren voor een stoute avond. Toen mijn echtgenote een weekendje weg was de stap genomen en een van de dames laten afkomen. Geweldige avond gehad, SecondLove is echt een aanrader…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Details SecondLove
Gratis inschrijven: Ja
Betaalde optie: Ja
Extra mogelijkheden: Chatten - Uitgebreid zoeken - Berichten lezen - Laatste bezoekers bekijken - Zoeken op Trefwoord - Foto's bekijken

Kosten:
2 maanden voor €69,95